Welkom bij FJ's Creative Lab

Een pressure cooker sessie ontworpen om het meeste uit ons, jou en het project te halen.

Stap uit je comfort zone en bereid je voor op iets, minder comfortabels. Two asses. Een Smart Ass, en een Kick Ass. Dat zijn de leidende principes achter FJ. En jij staat op het punt er middenin te duiken. Juist, je bent nu officieel onderdeel van het FJ team. Welkom aan boord. Wees gewaarschuwd, dit team stopt niet totdat de klus geklaard is. Al nemen we wel de nodige koffiepauze 😉 Ready to Kick some Amart Ass? Daar gaan we!

1. VOORBEREIDING

We vragen je om je doelstellingen van tevoren met ons team te delen. Zo hebben we een haarscherpe debrief klaar als we beginnen en besteden we elke minuut van de Creative Lab aan het maken van meters.

image

2. FJ MINDFULNESS

Elke Creative Lab sessie start met een 30 minuten durende mindfulness sessie. We beloven je dat je geen harem pants hoeft te dragen. Wacht maar tot je thuis komt en je realiseert dat je net 5 uur lang compleet gefocust bent geweest op creatieve oplossingen, en nog energie over hebt. Graag gedaan 😉

image

3. SMART ASS

Nu we nog maar aan één ding kunnen denken, namelijk ‘s werelds eerste dubbele homerun slaan. Laten we het hebben over de video strategie. Wie proberen we te bereiken. Waarom, wanneer, waar en hoe? Simpele vragen die vaak worden vergeten, maar altijd essentieel zijn. Hier halen we research erbij en definiëren we de optimale video journey.

image

4. KICK ASS

Nu we de grondslag hebben gelegd voor onze content, is het tijd om een kick ass video concept te bouwen. De belangrijkste vragen: Hoe zorgen we dat mensen gaan voelen wat we zeggen. En hoe grijpen we hun aandacht in plaats van hem te jatten. Hier gebruiken we de kracht van video om mensen te betrekken bij ons verhaal.

image

5. HIGH FIVE TIJD

Stap 5 vindt plaats nadat we elkaar hebben gefeliciteerd met een zeer productieve, vruchtbare dag. En dit hebben gevierd met een stevige high five en misschien zelfs een klein drankje. Nadat we afscheid hebben genomen neemt ons team alle resultaten van het Creative Lab en gaan hiermee aan de slag om een gefinetunede video strategie en op maat gemaakt productieplan van te maken. Het enige wat ons nu rest is: licht, camera, actie!

image

Plan een Creative Lab en laten we beginnen met het tot leven brengen van jouw kick-ass idee

Vraag een offerte aan